NAČRTOVANA POTOVANJA:

Hmmmmmmmmm......

 

OPISI POTOVANJ NAŠIH ČLANOV:

 
Maroko 2009 (PDF) - Natalija & Sašo
 
Velebit 2008 - by ... eden od članov ..
 

Velebit 2007 - Končno en klubski izlet v pravi postavi, kjer se je dogajalo marsikaj in o čemer so bo še kar dolgo govorilo. Več reportaž pričakujemo, ena od prvih kompletnih in originalna je s strani Zdravca, Jane in Žige. Je ppt., cca. 10 Mb! Sicer pa smo že v letu 2007, ko so hitri linki zakon.

Velebit v klasiki - Še klasična oblika reportaže KLRS izpod peresa MC & AA in ob podpori Jimija H.!

 
 
Saharian - Andrej Morovič - Moro je že napol saharec, saj se skoraj vsako leto potika tam doli nekje med Zahodno Saharo in Nigrom. Tudi letos (2007) ni bilo nič drugače, kar ponazarja serija skoraj 300 slik.
 
 
Anglija 2005 - Neutrudna LRE družina Kreftovih se je odpravila v domovino LR-jev. Prispevek je v MS Word obliki, cca. 5 MB. Malce pozno objavljeno - zaradi t.i. tehničnih težav in verjetno zaradi dejstva, da je bil prispevek oddan več kot leto dni po vrnitvi domov.   
 
Albanija 06 - Moro zopet v akciji. Tokrat zasleduje Zdravca, se pa tam dol ustavi za skoraj mesec dni. Mogoče nam najbljižja divjina in drug svet. 63 slik z opisom - se kar dolgo nalaga!
 
Grčija 2006 - Zdravko Kreft nam je lepo opisal, kako izgleda in kaj lahko doživiš, če se z družino preko Albanije odpraviš na 3 tedenski potep po Grčiji. Z Defenderjem, jasno! MS Word file!
 
Sončni mrk 06 v NIGRU - Tja dol se je s staro sabljo (LR serija II) odpravil Andrej Morovič - Moro. Delno kot organizator, delno kot opazovalec in fotograf nam ponuja svojo zgodbo v obliki predstavljenega fotopisa.
 

Ekspedicija AFRIKA 2006 - Iz dnevnika Milana Pajka o sigurno najbolj avanturističnem potovanju članov KLRS dosedaj. Skupaj 13.600 km od tega  2.340km AC, 5.060km asfalta in čistih 6.000km pravega off roada po prostranstvih Sahare. Avantura, o kateri se bo še dolgo govorilo in pisalo!! 

Tunizija 2005 - Le kaj neki so Urša, Manca, Jan in Rok skoraj tri tedne počeli v Tuniziji? Fotografije so na ogled gratis, za kaj več informacij bo potreben osebni kontakt.Bodo ponovili ob priliki.

 

Maroko & Mavretanija & Mali - Kronološki zapis Milana Pajka o tem, kako se z dvema Defenderjema odpraviti na potepanje po brezpotjih Mavretanije in Malija. Po Maroku pa kar po asfaltu...

 
 

الليبية- Kako izgleda, če se za poročno potovanje odpravite v Libijo. Ni jih veliko takšnih, Tina in Gašper sta ena redkih. Dogodivščina, ki jo ne pozabiš zlepa.

 

Land Rover Experience 4 x4 driving  - Preberite in - naknadno - si še oglejte, kako so Anžeta Malija učili voziti terenske vožnje v LRE centru - Rockingham Castle, Great Britain. Poučno, ni kaj.

Cervinia 2004  - Kopirana reportaža iz ToCi Offroada o tem, kako smo se prvič organizirano odpravili na nek LR zbor v tujino. Sigurno ne zadnjič. 

Paklenica 2004  - Člani KLRS smo se že drugič odpravili na obisk k Marinu v hotel Rajna. Nova presenečenja! 

Maroc par Pistes  - Hard fotoreportaža v izdelavi o 19 dnevni avanturi po brezpotjih maroške Sahare. 36 strani A4 teksta + nad 150 fotografij. Ni kaj, Milan Pajk je extremist prve vrste. Št. 1!

NAJINA AFRIKA - Sveto Varšek opisuje 6 tedensko potepanje z ženo Branko po Južni Afriki.

 

TUNIS DAKAR - Enomesečna pustolovščina Milana Pajka z zanimivimi in praktičnimi nasveti.

LJUBLJANA GHANA - Zanimivi power point slajdi o 6 mesečnem popotovanju Andyja Hunta, skupaj z Barbaro. Zadeva je v angleščini, downloada je cca. 800kb.Hitri linki! 

 

PAKLENICA 2003  - Prvi "mednarodni" izlet KLRS v bolj številčni zasedbi

Z DISCOVERYEM PO MAROKU - Zopet čudovit potopis Sveta Varška. Povzetek iz predavanja na Summit Motorsu z dne 15.10.2003. 

 

(V pripravi: MARSIKAJ)